Chorley house extension
Chorley house extension Chorley house extension Chorley house extension Chorley house extension Artform Architects
 
  Two storey house extension

Artform Architects were appointed to design
  a two storey side and rear extension to an
  existing semi-detached house in Loughton
  Conservation Area, Essex.  The clients
  wanted an addional bedroom and more
  living and dining space for their growing
  family.  The brief therefore also included
  the removal of the existing garage and
  the construction of a new kitchen with
  glazed doors giving access to a decked area
  at the front of the house.

  The house extension had to be designed in
  a sensitive way so as not to be detrimental
  to Loughton and the local area.  Internally
  however Artform Architects were able to
  be more creative with the space, creating
  one large open-plan living and dining area
  with connected study.  The extension
  received planning consent from Epping
  Forest Council in September 2014.
Chorley house extension


   [domestic]
   commercial
   competitions
   experience

Artform Architects Profile
Artform Architects Projects
Artform Architects Services
Artform Architects Contact
Chorley house extension Chorley house extension Artform Architects Homepage

© 2011 Artform Architects // contemporary // Loughton house extension plans // kitchen extension // open plan design // planning consent // Essex // Loughton Conservation Area // architects // Epping Forest Council